Ξαναχτύπησε ο ιταλός φαρσέρ
Ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι αυτή την φορά πέθανε τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη.
Ένα ακόμα κακόγουστο αστείο αποφάσισε να κάνει ο Ιταλός φαρσέρ – δημοσιογράφος, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, γνωστός στον κόσμο των media για τις ψεύτικες ειδήσεις που δημοσιεύει.
Ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι αυτή την φορά πέθανε τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη.
Μάλιστα «χρησιμοποίησε» και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για να φανεί η είδηση αληθινή.
Ο Tommasso Debenedetti έχει πεθάνει μεταξύ άλλων τον Κώστα Γαβρά, τον Κάρολο Παπούλια, τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Πέδρο Αλμοδόβαρ κ.α.
ο Ντεμπενεντέτι ως Γεραπετρίτης, δημοσίευσε στο Twitter αρχικά την «είδηση» ότι «η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει τον θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη». Ωστόσο, στη συνέχεια, ακολούθησε δεύτερη δημοσίευση στην οποία διευκρινίζει ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και επομένως η ψεύτικη και η είδηση του θανάτου του κ. Σαρτζετάκη.
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Λιθουανία: Η κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των αερόστατων από τη Λευκορωσία

