Για προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ιντρίσα Τουρέ που αγωνίζεται στη β ομάδα της Γιουβέντους κάνει λόγο η ιστοσελίδα «Tuttomercato», η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του 22χρονου μέσου που είχε ακουστεί και στο παρελθόν.

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως η Ένωση είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον 22χρονο άσο με τη Γιουβέντους να επιθυμεί την παραχώρηση του ώστε να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο Τουρέ είναι γεννημένος στις 29/4/1998, κατάγεται από τη Γουινέα αλλά έχει πολιτογραφηθεί Γερμανός και από το 2018 ανήκει στην Γιουβέντους, η οποία τον απέκτησε από την Βέρντερ Βρέμης έναντι 1,3 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Τουρέ, που θεωρούταν ως αντικαταστάτης του… Πογκμπά στην Γιουβέντους, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ιταλικών και ξένων ομάδων.

Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει τον παίκτη και τον έχει παρακολουθήσει, ενώ τον Γενάρη προσπάθησε να τον φέρει στην ΑΕΚ. Η Ένωση προσπάθησε πολλές φορές να τον πάρει.

Και προσπαθεί ξανά με δανεισμό. Είναι… αρχή ακόμα για να πάρει αποφάσεις η Γιουβέντους, αλλά ο δρόμος προς την Αθήνα είναι ανοικτός».