Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»
Τον λόγο που η Λίβερπουλ απέρριψε τον Ερικ Καντονά αποκάλυψε ο Γκρέιαμ Σούνες.
Ο Ερίκ Καντονά δεν ήταν ποτέ μια… ήσυχη πρωσοπικότητα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν έπαιξε στην Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του η θρυλική φίγουρα των Reds Γκρέιαμ Σούνες.
Η παλιά δόξα της Λίβερπουλ εξιστόρησε τους λόγους να απορρίψει τον Γάλλο επιθετικό, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρεις για το πως οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.
Ο Καντονά ως παίκτης της Νιμ είχε πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών μηνών΄, ενώ παράλληλα είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Σε αυτό το σημείο επενέβη ο τότε προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Μισέλ Πλατίνι, όποιος στο περιθώριο του Λίβερπουλ-Οσέρ είχε προτείνει στον Σούνες να πάρει τον Καντονά στην Λίβερπουλ
Ωστόσο, ο Σούνες δεν πείστηκε, με τον Καντονά λίγα χρόνια αργότερα να γράφει την δικιά του ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Με περίμενε ο Πλατινί και μου είπε: Σου έχω έναν εκπληκτικό παίκτη. Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι ξεχωριστά ταλαντούχο», δήλωσε ο Σούνες, ο οποίος πλέον βρίσκεται μακριά από τους πάγκους. «Τότε εγώ του απάντησα: Κοίτα Μισέλ. Έχω ήδη προβληματικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολα αποδυτήρια και δεν ήθελα ακόμα έναν τέτοιο παίκτη».
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
