Λάρισα : Στην Αρωγή τα τελευταία τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού
Το πρωί πήραν εξιτήριο από την «Αρωγή» και οι τελευταίοι έξι Ρομά, αφού στον έλεγχο που τους έγινε χθες βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.
Στην «Αρωγή» μεταφέρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα τέσσερα άτομα που βρέθηκαν θετικά στην ινχηλάτηση στενών επαφών θετικού κρούσματος κοροναϊού, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για μία μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Η μεταφορά έγινε με μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ύστερα από τις οδηγίες του καθηγητή κ. Χρ. Χατζηχριστοδούλου.
Παράλληλα, το πρωί πήραν εξιτήριο από την «Αρωγή» και οι τελευταίοι έξι Ρομά, αφού στον έλεγχο που τους έγινε χθες βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.
Πηγή: larissanet.gr
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]


