Επέστρεψε στη φυλακή ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα ο καταδικασμένος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου.
Ο Σειραγάκης, του οποίου η αίτηση η αποφυλάκισης είχε γίνει δεκτή με βούλευμα, ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Μενεμένης.
Ο καταδικασμένος για παιδεραστία οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, επέστρεψε στη φυλακή.
Ο Σειραγάκης θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, το οποίο είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυσή του ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκισή του.
Η δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι ο Σειραγάκης δεν παραβίασε κανέναν όρο, καθώς αποδεικνύεται ότι στις 4 Μαΐου απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην Εισαγγελία Γρεβενών, διαμέσου των φυλακών, δηλώνοντας τη διαμονή του σε νέα διεύθυνση στην περιοχή της Μενεμένης.
Στο όνομα του Σειραγάκη υπάρχουν μισθωτήριο συμβόλαιο και συμβόλαιο με εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα έγγραφα αυτά πρόκειται να προσκομιστούν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
- Εκατομμύρια δώρα για το Πάσχα
- Ρέθυμνο: Ματαιώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Ποιος ο λόγος
- Καραπαπάς: «Ελπίζουμε ότι στο τέλος θα πάρουμε τον τίτλο»
- Άρειος Πάγος για τη δίκη των Τεμπών: Να συμβάλλουν όλοι άμεσα για την ομαλή έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας
- Δένδιας: Έχουμε επανέλθει στη λογική «πόλεμος πάντων πατήρ»
- Τη Δεύτερα το ΔΣ της Super League για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των playoffs και playouts
