
Κίνηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην παραλιακή στο ύψος Παλαιού Φαλήρου
Με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα, οι δρόμοι της Αθήνας άρχισαν σταδιακά να θυμίσουν προ κοροναϊού εποχές.
Μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλιακή στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα, οι δρόμοι της Αθήνας άρχισαν σταδιακά να θυμίσουν προ κοροναϊού εποχές.
Αυξημένη καταγράφηκε η κίνηση και γύρω στις 16:00, στην Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, λόγω έργων στην περιοχή.
Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε μέχρι το ύψος της Αγίας Βαρβάρας με τα αυτοκίνητα να «στριμώχνονται» σε μια λωρίδα.
Πρώτη ημέρα μετά την άρση των μέτρων, η κίνηση στους δρόμους νωρίς το πρωί ήταν αυξημένη, με τους οδηγούς να μετακινούνται εντός του Λεκανοπεδίου για τις δουλειές τους.
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Άνοιξε το Fuel Pass 2026 – Πώς κάνουμε την αίτηση
- Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι οι πολίτες είναι τα πρόβατα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φάμελλος: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα «λανθασμένο συμβάν» αλλά το αποτέλεσμα ενός σχεδίου
- Δημιουργία του πρώτου γηπέδου με χλοοτάπητα στον Δήμο Αγράφων
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου



