Θερμά λόγια της Μαρίας Σάκκαρη για την Άννα Βίσση
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία της καραντίνας περιγράφοντας την καθημερινότητά της, σημειώνοντας ότι κάνει τα πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει πριν.
Με θερμά λόγια μίλησε η Άννα Βίσση για τη Μαρία Σάκκαρη, αθλήτρια του τένις, η οποία ήταν μια από τους καλεσμένους της τηλεοπτικής συναυλίας της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας.
Η αθλήτρια ανταπέδωσε τα καλά λόγια της ερμηνεύτριας προς το πρόσωπό της, σημειώνοντας: «Είσαι η αγαπημένη μου και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ σήμερα».
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία της καραντίνας περιγράφοντας την καθημερινότητά της, σημειώνοντας ότι κάνει τα πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει πριν.
«Το εκμεταλλεύομαι, το απολαμβάνω και κάνω ότι δεν έκανα πριν».
Η αθλήτρια του τένις είπε ότι ανυπομονεί να γυρίσει στα γήπεδα, με την Άννα Βίσση να δηλώνει ότι ανυπομονεί να τραγουδήσει σε κόσμο.
«Θέλω πάρα πολύ να παίξω αγώνα».
Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε την αθλήτρια αφιερώνοντάς της το τραγούδι «τα μαθηματικά χρόνια».
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ
- Το Ιράν εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για εκτοξεύσεις πυραύλων στο νότιο τμήμα της χώρας
- «Keenadu»: Εντοπίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για συσκευές Android
- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μειωμένα τεκμήρια φέτος έως και 35%


