Φέρντιναντ: «Οι τρεις παίκτες που θα έπαιρνα στη Γιουνάιτεντ»
Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα έπαιρνε με κλειστά μάτια στην αγγλική ομάδα.
Τις δικές του προτάσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Ρίο Φέρντιναντ.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κόκκινων διαβόλων μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα και εξέφρασε την άποψη του για τρεις ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να δει στο Ολντ Τράφορντ και που θα άλλαζαν το επίπεδο του συλλόγου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Φέρνιναντ αναφέρθηκε σε τρεις μέσους, με τους δυο μάλιστα να ανήκουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να είναι ο Τόμας Παρτεϊ και ο Σαούλ Νίγκεθ, ενώ ο τρίτος είναι ο Εντιντί της Λέστερ που πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τις αλεπούδες.
Στη διάρκεια ενός podcast, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ τόνισε: «Πιθανότατα θα πήγαινα για τον Τόμας Παρτέϊ της Ατλέτικο, ίσως για τον Εντιντί της Λέστερ για να ενισχύσω την μεσαία γραμμή. Ένας άλλος παίκτης που μου αρέσει είναι ο Σαούλ Νίγκεθ».
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!
- Δανία: Συνεχίζεται η ανάπτυξη στρατού στη Γροιλανδία – Η Σλοβενία στέλνει στο νησί δύο αξιωματικούς

