Κοροναϊός : Αγωνία στο Θριάσιο – Θετική στον ιό νοσηλεύτρια της ΜΕΘ
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έκανε γνωστό το νέο κρούσμα και στάθηκε στη μη τήρηση του μέτρου της καραντίνας, όταν είχε βρεθεί θετική μια γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο.
Αγωνία στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Άλλη μια εργαζόμενη και συγκεκριμένα μια νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κοροναϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έκανε γνωστό το νέο κρούσμα και στάθηκε στη μη τήρηση του μέτρου της καραντίνας, όταν είχε βρεθεί θετική μια γιατρός στο ίδιο νοσοκομείο.
Ο ίδιος υπενθύμισε ότι στο πρώτο κρούσμα της γιατρού δεν εφαρμόστηκε το μέτρο της καραντίνας για τους συναδελφους που έρχονταν σε επαφή μαζί της. Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους συναδέλφους της που ήταν αρνητικά.
Στον επανέλεγχο βγήκε θετική η νοσηλεύτρια. Η ΜΕΘ έχει τώρα 8 ασθενείς, στους οποίους θα γίνουν τεστ, ενώ σε λίγες ημέρες θα ελεγχθεί ξανά το προσωπικό, καθώς δημιουργήθηκε μια νέα επικίνδυνη κατάσταση εξαιτίας της κατάργησης της καραντίνας.
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027
- Κλειστός δρόμος της Κρήτης λόγω κατολίσθησης
- Ρέθυμνο: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου σε κεντρικό δρόμο – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
- Συγκινεί ο Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα τη μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου»
- Τσουκαλάς: Στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ η αμφίπλευρη κοινωνική και πολιτική διεύρυνση

