Κοροναϊός: Διασωληνωμένος γιατρός από το Νεοχώρι – Σοβαρή η κατάστασή του
Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του 48χρονου γιατρού από το Νεοχώρι, κατοίκου Αιτωλικού, ο οποίος ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Αιτωλοακαρνανία.
Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του 48χρονου γιατρού από το Νεοχώρι, κατοίκου Αιτωλικού, ο οποίος ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Αιτωλοακαρνανία.
Όπως αναφέρει το thebest.gr, o γιατρός έχει διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα.
Σημειώνεται πως ο γιατρός είχε κάνει το τεστ στο Ρίο την προηγούμενη εβδομάδα και επέστρεψε στην οικία του, έχοντας αρχικά ήπια συμπτώματα.
Όταν όμως διαπίστωσε πρόβλημα δύσπνοιας, μεταφέρθηκε στο Ρίο, όπου τις προηγούμενες μέρες υποστηρίζονταν από συσκευή οξυγόνου.
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
