Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον ΣΚΑΙ
Σε ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση στον ΣΚΑΙ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου προχώρησαν αντιεξουσιαστές
Σε ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση στον ΣΚΑΙ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου προχώρησαν αντιεξουσιαστές.
Με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι προχώρησαν στην επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό, που τον χαρακτηρίζουν ως «ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ», λόγω των ελλείψεων στο σύστημα υγείας.
«Τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/4 κάναμε την αρχή και επιτεθήκαμε με μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΙ για να τους θυμίσουμε ότι όποια και να είναι η συγκυρία θα μας βρίσκετε απέναντι» αναφέρουν μεταξύ άλλων.
Οι αντιεξουσιαστές που υπογράφουν ως «Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες» καταλήγουν ότι «κατά την διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες, γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας».
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου πραγματοποίησαν καταδρομικού τύπου επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ στο Νέο Φάληρο.
Στις 03:10 τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, προσέγγισαν το κτίριο από την οδό Εθναρχου Μακαρίου και εκτόξευσαν 3 βόμβες μολότοφ.
Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον αυλιο χώρο, καθώς και μαύρισμα σε μέρος του πρώτου ορόφου. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)



