Η εξομολόγηση του Πουλίδο: Η μάχη με την Τίγκρες για να παίξει στην Ελλάδα
Ο Αλαν Πουλίδο μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που είχε με την Τίγκρες το καλοκαίρι του 2014 για να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Το καλοκαίρι του 2014 το όνομα του Αλαν Πουλίδο «έπαιζε» καθημερινά στα ελληνικά ρεπορτάζ, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μεξικανού επιθετικού.
Το μεγάλο μπέρδεμα που είχε γίνει με το συμβόλαιό του και την Τίγκρες, ωστόσο, δεν άφησαν να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του 23χρονου τότε Πουλίδο στους Πειραιώτες.
Τουλάχιστον όχι το καλοκαίρι του 2014.
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
