Euroleague : Σαν σήμερα το απίθανο buzzer beater του Σπανούλη στο ντέρμπι αιωνίων
Ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε σε ένα «τρελό» buzzer beater πριν από ακριβώς έξι χρόνια, χαρίζοντας μια απίστευτη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.
Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, στις 10 Απριλίου 2014, ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε το νικητήριο καλάθι και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Top 16 της Euroleague.
Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ευστόχησε στο νικητήριο τρίποντο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο και οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ με το τελικό 68-65 για την τελευταία αγωνιστική του Top-16.
Ο Σπανούλης πανηγύρισε έξαλλα το τρίποντο, ενώ μόλις σκόραρε στο ΣΕΦ επικράτησε πανδαιμόνιο, με τις δυο ελληνικές ομάδες ωστόσο εκείνη τη σεζόν να μην καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι το Final Four.
Θυμηθείτε τα highlights από τον αγώνα του 2014:
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)


