Η ομάδα που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και δικαίωσε τους Αγγελόπουλους
Η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων πραγματοποίησε πορεία ανόδου στην Α2 κατηγορία, με την ομάδα του Πειραιά να βγάζει μέσα από αυτήν την διαδικασία παίκτες με μέλλον από τις Ακαδημίες της.
Ηταν μία πολύ περίεργη σεζόν. Ξεκίνησε υπερβολικά απότομα για όλους. Ο Ολυμπιακός πήγε ως τα άκρα απέναντι στην ΕΟΚ και την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, δημιούργησε μία αναπτυξιακή ομάδα για την Α2 κατηγορία και τα αποτέλεσμα τον δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό.
Ουσιαστικά η απόφαση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έδειξε το μέλλον στο άθλημα. Τα βήματά τους ήταν μεθοδικά και όσα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β’ μόνο το αίσθημα δικαίωσης μπορεί να τους προσφέρει.
Έδωσαν τα ηνία αυτού του εγχειρήματος στον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος με τους Νίκο Μπάρλο και Αντώνη Κουρμούλη, ανέλαβαν ένα κράμα νέων αθλητών με μπαρουτοκαπνισμένους στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
