
Ιαπωνία : Ο πρωθυπουργός της χώρας κήρυξε 7 περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Η κίνηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε εξέδωσε επίσημα ότι περιοχές τις Ιαπωνίας βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενός μηνός. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μόλις αυτή τη στιγμή σε συνεδρίαση της ομάδας εργασίας.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι τις 6 Μαΐου, και θα ισχύει σε επτά νομούς που επλήγησαν συμπεριλαμβανομένου του Τόκιο.
Ο Άμπε είχε ανακοινώσει χθες ότι θα κάνει τη δήλωση σήμερα, καθώς η χώρα βλέπει αυξανόμενα κρούσματα θετικά στον κοροναϊό.
Σύμφωνα με τη δήλωση, η «βασική οικονομική δραστηριότητα» θα συνεχιστεί, με τις δημόσιες συγκοινωνίες και τα σούπερ μάρκετ να παραμένουν ανοικτά. Οι άνθρωποι καλούνται να μείνουν στο σπίτι και να μην κάνουν περιττά ταξίδια.
Πηγή: edition.cnn.com
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές

