Νάπολι: Οργανώνει πασχαλινό τραπέζι ο Κουλιμπαλί
Ο Αφρικανός αμυντικός θα βοηθήσει 500 άπορες οικογένειες της πόλης.
Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη στη Νότιο Ιταλία, όπου η παύση των περισσότερων επαγγελματικών δραστηριοτήτων στερεί από πολλές οικογένειες τα εισοδήματα τους.
Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί αποφάσισε να βοηθήσει ορισμένους κατοίκους της πόλης, καλύπτοντας το πασχαλινό τραπέζι τους.
Ο Αφρικανός θα οργανώσει το δείπνο του Πάσχα, αναλαμβάνοντας τα έξοδα για τη σίτιση 500 οικογενειών. Στην πρωτοβουλία του θα συνεισφέρουν οι συμπαίκτες του Μέρτενς, Αλαν και Γκουλάμ.
Ο Κουλιμπαλί είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες των «παρτενοπέι» στο φιλανθρωπικό κομμάτι, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της φτώχιας.
- Πανίσχυρο: Αυτό είναι το πιο υγιεινό λαχανικό που δεν ξέραμε
- Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
- Κένεθ Ρόγκοφ: «Το 2026 είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη χρονιά»
- Τα ολιγοπώλια επιστρέφουν στο Χόλιγουντ: Γιατί το mega deal Netflix – Warner Bros. αλλάζει ξανά τους κανόνες
- Πρώτο ραντεβού: Πώς να είσαι cool
- Θέλετε να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ; Πρέπει να δείξετε στον Τραμπ το ιστορικό των social media σας


