Κοροναϊός : 37 νέοι θάνατοι στην Τουρκία – Πάνω από 10.000 τα κρούσματα
Αυξάνονται και στην Τουρκία μέρα με τη μέρα τα θύματα του κοροναϊού, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει 37 ακόμα θανάτους από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο
Αυξάνονται και στην Τουρκία μέρα με τη μέρα τα θύματα του κοροναϊού, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει 37 ακόμα θανάτους από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο.
Από την αρχή της εκδήλωσης της κρίσης του φονικού ιού στην Τουρκία, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου, οι νεκροί ανέρχονται σε 168.
Τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκαν κατά 1.610. Από τις 11 Μαρτίου ως σήμερα τα κρούσματα ανέρχονται σε 10.827. Παράλληλα, 162 άνθρωποι που νόσησαν και υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τον κοροναϊό, αποθεραπεύτηκαν.
Ο πρόεδρος Ερντογάν προεδρεύει τις τελευταίες ώρες υπουργικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη.
Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να προβεί σε διάγγελμα μετά το πέρας του συμβουλίου.
Αμφισβητούν τα στοιχεία του Ερντογάν
Όλα αυτά βέβαια ενώ πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για ψευδείς ειδήσεις από πλευράς του τούρκου προέδρου.
Συγκεκριμένα, τούρκος δημοσιογράφος με μήνυμά του στο twitter αμφισβητεί τα στοιχεία που ανακοινώνει η κυβέρνηση Ερντογάν για τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων από τον φονικό ιό.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Abdullah Bozkurt, χθες ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε 16 θανάτους από τον κοροναϊό συνολικά στην χώρα.
Ωστόσο η κυβερνητική υπηρεσία E-Devlet κατέγραψε μόνο στην Κωνσταντινούπολη 20 θανάτους από τον ιό.
Δείτε το tweet του Bozkurt:
- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη διεύρυνση – Ανακοινώνεται νέα επιτροπή
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”

