ΗΠΑ : Ο Τραμπ λέει ότι η Μυστική Υπηρεσία τον εμπόδισε να πάει στη Νέα Υόρκη
Ήθελε να πάει στο άνοιγμα του προσωρινού νοσοκομείου για τον κοροναϊό στο κέντρο Javits στη Νέα Υόρκη
Ο πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι ήθελε να συμμετάσχει στο άνοιγμα του νοσοκομείου στο κέντρο Javits στη Νέα Υόρκη – αλλά η Μυστική Υπηρεσία είπε ότι δε θα του επιτρέψει να φύγει.
Το προσωρινό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη
Ο προσωρινός νοσοκομειακός χώρος στο Κέντρο Javits αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 2.900 κρεβάτια για να αντιμετωπίσει μια «υπερχείλιση» ασθενών λόγω του κοροναϊού. «Το ανοίγουν αύριο», δήλωσε ο Trump στην ενημέρωση του task force για τον κοροναϊό.
«Ήθελα να είμαι τόσο πολύ, αλλά η Μυστική Υπηρεσία και όλοι οι εμπλεκόμενοι δε θα με αφήσουν. Δε θα με αφήσουν. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί αλλά δε θα με αφήσουν, για προφανείς λόγους».
Το Trump έδωσε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες για το νοσοκομείο. «Στη Νέα Υόρκη, χτίσαμε 2.900 νοσοκομειακά δωμάτια, κρεβάτια», δήλωσε ο Trump. «Αυτό έγινε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, όχι από την πολιτειακή κυβέρνηση», δήλωσε ο Trump.
Το στρατιωτικό σώμα των μηχανικών συμμετείχε στη μετατροπή του χώρου. Ένας εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας των Η.Π.Α. δήλωσε ότι, για επιχειρησιακούς λόγους ασφάλειας, «η Μυστική Υπηρεσία δε συζητά τα προστατευτικά μας, τα μέσα προστασίας, τις μεθόδους και τις προστατευτικές ευθύνες».
Πηγή: edition.cnn.com
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων
- Οι 3 επενδυτικές συμβουλές της UBS για το 2026
- Είκοσι νεκροί στην Υεμένη από βομβαρδισμούς της αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο]
- Mirror: «Η Άρσεναλ βρέθηκε πολύ κοντά στον Καρέτσα»
- ΗΠΑ: Το FBI λέει ότι απέτρεψε σχέδιο επίθεσης την Πρωτοχρονιά εμπνευσμένο από το ISIS
- Σοκ στη Ροδόπη: 9χρονο ακρωτηριάστηκε από κροτίδα





