
Κοροναϊός – Ισπανία : Σοπράνο τραγουδά από το παράθυρό της και συγκινεί
Η σοπράνο, τραγούδησε από το παράθυρό της, σε γειτονιά της Βαρκελώνης και υποσχέθηκε στους γείτονές της να τους χαρίζει ένα τραγούδι κάθε βράδυ.
Δάκρυα στα μάτια των γειτόνων της, έφερε με τη συνταρακτική ερμηνεία της, σοπράνο, στην απομονωμένη λόγω κοροναϊού Ισπανία.
Η 56χρονη σοπράνο Begona Alberdi βρίσκεται σε καραντίνα με τον σύζυγό της τις τελευταίες μέρες, μετά την επιβολή των αυστηρών μέτρων που έθεσαν την Ισπανία σε απόλυτη καραντίνα.
Η Alberdi τραγούδησε από το παράθυρό της, σε γειτονιά της Βαρκελώνης και υποσχέθηκε στους γείτονές της να τους χαρίζει ένα τραγούδι κάθε βράδυ.
Η σοπράνο, με την εκπληκτική φωνή της, έφερε δάκρυα στα μάτια των γειτόνων της, από τους οποίους απέσπασε και ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα.
Δείτε το βίντεο με τη μαγευτική σκηνή και τις αντιδράσεις του κόσμου.
Πηγή: Daily mail
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-2: Ο Λεβαντόφσκι την οδηγεί στην στέψή!
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση





