Τι έγραφε το αυτοκόλλητο στο πέτο του Τσίοδρα
Έδωσε το καλό παράδειγμα.
Είναι ο άνθρωπος που κάθε απόγευμα «μπαίνει» στα σπίτια μας και μας ενημερώνει με αυτό το ήρεμο και σοβαρό ύφος, σαν να υπονοεί πως όλα θα πάνε καλά.
Είναι εκείνος που αν και έχει καλά αλλά κακά μαντάτα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων.
Ο λόγος για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος και σήμερα μέσω τις επίσημης ενημέρωσης μας διαβεβαίωσε πως οι αρμόδιοι φορείς ελέγχουν σε εξαντλητικό βαθμό τον αριθμό των κρουσμάτων της χώρας καθημερινά, ώστε να είναι όσο πιο ακριβείς γίνεται.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας μάλιστα τόνισε πως δεν πρέπει όσο περνούν οι μέρες να χαλαρώνουν τα μέτρα από όλους μας, καθώς ο ιός συνεχίζει να “σφυροκοπά” την Ευρώπη.
Ο καθηγητής μάλιστα θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα σε όλους φορώντας ένα αυτοκόλλητο στο πέτο με το μότο του υπουργείου Υγείας #menoumespiti.
Το ίδιο αυτοκόλλητο φορούσε και ο Νίκος Χαρδαλιάς.
- Δολοφονία τοπογράφου: Ισόβια και 6 χρόνια φυλάκισης στον 45χρονο εκτελεστή – Εννέα έτη στον συνεργό
- Βουλευτές ΝΔ σε υπουργείο Ανάπτυξης και ΟΠΕΚΕΠΕ: Προχωρήστε στην αποδέσμευση των δικαιούχων του προγράμματος Μ23
- «Οι Ρώσοι επιτίθενται στην Ευρώπη» – Η φρενίτιδα που έγινε λατρεία;
- Αποθεώθηκε ο Μεντιλίμπαρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vids)
- Η εμφάνιση που θα φορέσει o Ολυμπιακός κόντρα στην Καϊράτ (pic)
- Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Ελπίζω η επιστήμη, ο Χριστός να βοηθήσουν να ξαναβρούμε την υγεία»






