Κοροναϊός : Πληροφορίες ότι η UEFA θα ζητήσει 300 εκ. ευρώ από λίγκες και συλλόγους για αναβολή του EURO
Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η UEFA θα πρέπει να καλύψει τις ζημιές από ενδεχόμενη αναβολή του EURO και θα ζητήσει αυτό να γίνει μέσω των εθνικών ομοσπονδιών και των συλλόγων.
Μία από τις πιο κρίσιμες κουβέντες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. Η UEFA έχει καλέσει σε τηλεδιάσκεψη τις ομοσπονδίες της προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα, με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και με το EURO που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 12 Ιουνίου. Ημερομηνία… απαγορευτική, ελέω κορωνοϊού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, η UEFA θα ζητήσει σήμερα από ομάδες και λίγκες να πληρώσουν συνολικά 300 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αναβάλλει το EURO 2020 για ένα χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσουν να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα που θα πάνε πολύ πιο πίσω εξαιτίας του covid-19.
To συγκεκριμένο ποσό αφορά τις ζημιές που αξιώνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από την αναβολή της διοργάνωσης για 12 μήνες με το σκεπτικό να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2021.
Η πρόταση πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, στην οποία θα πέσουν κι άλλες προτάσεις, όπως το να γίνει το EURO τον Δεκέμβριο, κάτι που δε συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
