Άδεια στους ξένους από Μακάμπι και Χάποελ
Οι δύο μεγάλες ομάδες του Ισραήλ ακολούθησαν το παράδειγμα του Ολυμπιακού και άφησαν τους παίκτες τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους λόγω του κορωνοϊού.
Στα βήματα του Ολυμπιακού κινούνται οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Ιερουσαλήμ σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των ξένων αθλητών τους.
Συγκεκριμένα οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του Ισραήλ αποφάσισαν να δώσουν άδεια στους ξένους παίκτες τους, προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρίδες τους σε περίπτωση που το επιθυμούν.
Κίνηση άκρως λογική καθώς αυτήν την στιγμή έχει μπει… λουκέτο στο πρωτάθλημα της χώρας τους μέχρι νεοτέρας, ενώ τόσο η Ευρωλίγκα όσο και το Basketball Champions League έχουν προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας τους.
- Η τοξική λαίλαπα των social media σαρώνει το παγκόσμιο τένις (pics)
- Τζέι Ντι Βανς: Το Ιράν δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των ΗΠΑ για τα πυρηνικά
- 200 της Καισαριανής: «Κάποτε τα μυδράλια σταμάτησαν» – Τι λένε μάρτυρες της φρίκης και συγγενείς εκτελεσθέντων
- Αναζητούν το δρομολόγιο διαφυγής του Αιγύπτιου από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
- Ζαχαριάδης: Δεν γίνεται ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου χωρίς τον Τσίπρα
- Int.: Οι «ιμπεριαλιστές του 21ου αιώνα» έρχονται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
