ΕΠΟ: Παράταση για τις εγχώριες αδειοδοτήσεις έως τις 30 Απριλίου
Παράταση έως τις 30 Απριλίου έδωσε στις ομάδες για τις εγχώριες αδειοδοτήσεις με απόφασή της η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.
Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό και η εξάπλωσή του στη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια ούτε για υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό και μία απ’ αυτές είναι φυσικά και οι αδειδοτήσεις που δίνει η ΕΠΟ στους συλλόγους.
Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, έπειτα από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, αποφάσισε να δώσει παράταση για 1,5 μήνα, ήτοι έως τις 30 Απριλίου, στις ομάδες προκειμένου να καταθέσουν τους φακέλους τους για τις εγχώριες αδειοδοτήσεις.
Οι ομάδες αποκτούν έτσι περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσουν τους φακέλους τους, κάτι πάντως που φαίνεται να είναι το τελευταίο που απασχολεί άπαντες τούτη τη στιγμή.
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


