Κοροναϊός : Νέες συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων
Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο
Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, διότι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των καταστημάτων δεν τήρησαν την απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την μείωση της διασποράς της νόσου του κοροναϊού.
Ειδικότερα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο, διότι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.
Το πρωί του Σαββάτου οι αρχές είχαν προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται κατά βάση για κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών ενώ μέσα στη λίστα υπάρχει ένα γυμναστήριο, τα οποία ήταν ανοιχτά παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης.
Οι περιοχές στις οποίες έγινα οι συλλήψεις από την αστυνομία είναι η Καλλιθέα, η Νέα Σμύρνη, τα Πατήσια και το Παλαιό Φάληρο οπού οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο τους προσωρινά υπεύθυνους ή τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν




