Μπριγκίτε Νίλσεν:«Αν ήμουν 20 θα γινόμουν πειραματόζωο για τον κορωναϊό»
Η Μπριγκίτε Νίλσεν θέλει να γίνει πειραματόζωο!
Η Μπριγκίτε Νίλσεν θέλει να γίνει πειραματόζωο!
Η Μπριγκίτε Νίλσεν βρέθηκε στην εκπομπή The Talk της αμερικάνικης τηλεόρασης και σχολίασε την είδηση ότι Βρετανοί επιστήμονες αναζητούν εθελοντές για να συμμετέχουν σε έρευνα ώστε να βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωναϊού.
«Αν ήμουν στα 20 μου και υγιής θα γινόμουν σίγουρα πειραματόζωο»
«Αν ήμουν στα 20 μου και υγιής θα γινόμουν σίγουρα πειραματόζωο» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Στα 20 μου θα χρειαζόμουν τα χρήματα. Πιστεύω ότι αν πρόκειται να μολυνθείς, κάντο με την επίβλεψη των γιατρών».
Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι τα παιδιά της βρίσκονται σε καραντίνα στο Μιλάνο: «Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα. Είναι στο Μιλάνο και στην περιοχή που βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Μου λένε είναι καλά αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, έχουν τρομάξει πολύ. Ο μικρότερος γιος μου πρέπει να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράζει φαγητό. Είναι δύσκολο για μένα ως μητέρα να βρίσκομαι στην άλλη πλευρά της Γης, μακριά τους. Δεν μπορούν να έρθουν ούτε για το Πάσχα, βρίσκονται σε καραντίνα».
Οι δηλώσεις της
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]

