Κοροναϊός: Το Ιράν αποφυλακίζει 70.000 φυλακισμένους καθώς οι νεκροί αυξάνονται
Ο κοροναϊός η αιτία της προσωρινής αποφυλάκισης των φυλακισμένων
Το Ιράν απεφάσισε να αποφυλακίσει προσωρινά περίπου 70.000 φυλακισμένους λόγω της μόλυνσης από κοροναϊό, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 43 νέους θανάτους φθάνοντας τους 237.
Ιράν-Ιταλία-Ασία
Στην Ιταλία, όπου περίπου 16 εκατομμύρια άνθρωποι στη Λομβαρδία και σε άλλα μέρη του βορρά βρίσκονται τώρα σε καραντίνα, σημειώθηκαν 133 θάνατοι, φτάνοντας το σύνολο σε 366 άτομα. Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι στη χώρα έχουν επιβεβαιωθεί ότι έχουν τον ιό.
Αλλά τα τελευταία στοιχεία από την Κίνα και τη Νότια Κορέα δείχνουν ότι ο ιός ενδέχεται να επιβραδύνεται στη βορειοανατολική Ασία.
Περισσότεροι από 3.800 άνθρωποι έχουν πεθάνει παγκοσμίως από κοροναϊό και υπάρχουν περισσότερες από 110.000 μολύνσεις, σύμφωνα με τον Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου



