Προκλήσεις και στο Αιγαίο από την Τουρκία – Νέες υπερπτήσεις τουρκικών F-16
Η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές της ενέργειες και στο Αιγαίο με συνεχείς υπερπτήσεις
Όλα τα μέσα χρησιμοποιεί πλέον η Άγκυρα για να προκαλεί.
Την ώρα που εκατοντάδες μετανάστες στον Έβρο – με τη συνδρομή όπως όλα δείχνουν των τουρκικών δυνάμεων – επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος, η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές της ενέργειες και στο Αιγαίο με συνεχείς υπερπτήσεις.
Το μεσημέρι τουρκικά F-16 πέταξαν δύο φορές πάνω από τη Ρω.
Συγκεκριμένα στις 13.03 και στις 13.11 ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση στη Ρω αρχικά στα 23.000 πόδια και έπειτα σε χαμηλό ύψος στα 5.000 πόδια (δηλαδή 1524 μέτρα).
Μετά τη μία και μισή σημειώθηκαν άλλες τρεις υπερπτήσεις τουρκικών F-16 σε ελληνικά νησιά, στο Φαρμακονήσι, τους Λειψούς και τους Αρκιούς. Πλέον οι πτήσεις οπλισμένων τουρκικών αεροσκαφών πάνω από εθνικό έδαφος έχουν φτάσει τις 122 από την αρχή του χρόνου.
Αυτές οι τρεις νέες υπερπτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σημειώθηκαν στις 13.33, 13.35, 13.37 στο Φαρμακονήσι, τους Λειψούς, και τους Αρκιούς, στα 25.000, 26.000, 26.000 αντίστοιχα.
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση




