«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Γκιάσι»
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γκάνα, ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον για τον Γκανέζο φορ, Έντβιν Γκιάσι, αλλά τελικά τον έχασε από την Μπεσίκτας.
Για τον Γκανέζο επιθετικό, Έντβιν Γκιάσι, που μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το ερχόμενο καλοκαίρι, ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν στην πατρίδα του.
Δημοσίευμα στην Γκάνα αναφέρει πως οι πράσινοι ήταν από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά τα οικονομικά τους δεν τους το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα ο παίκτης να συμφωνήσει με την Μπεσίκτας, στην οποία θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι και έπειτα, όταν και μένει ελεύθερος.
Μάλιστα, άνθρωποι της τουρκικής ομάδας βρέθηκαν πρόσφατα στη Βουλγαρία και τον είδαν από κοντά στο ματς της ΤΣΣΚΑ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας.
Σύμφωνα με τους Γκανέζους, ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον παίκτη στο οικονομικό, παρ’ όλο που είχε συζητήσεις μαζί του.
Ο Γκιάσι έχει αγωνιστεί σε Αάλεσουντ, Τέλσταρ, Ντε Γκράαφτσαπ, Τβέντε και Χέρακλες.
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ
- Νέοι εκτός εργασίας και εκπαίδευσης: Γιατί η Ελλάδα «εκδικείται» τους πτυχιούχους
- Η «κούρσα» διαδοχής του Γκουαρντιόλα έχει ξεκινήσει…


