Μάντσεστερ Σίτι: Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Λαπόρτ
Νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα τέθηκε ο Ισπανός αμυντικός εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ.
Ραντεβού με την ατυχία είχε για… πολλοστή φορά μέσα στη φετινή σεζόν ο Αϊμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος υπέστη θλάση στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ για το πρώτο σκέλος των «16» του Champions League.
Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έπειτα από μόλις 33 λεπτά αγώνα και πλέον η επιστροφή του αναμένεται έπειτα από περίπου ένα μήνα.
Συγκεκριμένα, ο νέος τραυματισμός του 25χρονου υπολογίζεται πως θα τον κρατήσει μακριά από αγωνιστικούς ρυθμούς για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως έμπειρος στόπερ δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι και τα τέλη Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται πως ο Λαπόρτ έχει ταλαιπωρηθεί σε τεράστιο βαθμό από τραυματισμούς τη φετινή περίοδο, με κυριότερο πρόβλημα να αποτελεί η ρήξη χιαστού που υπέστη στα μέσα του προηγούμενου Σεπτέμβρη.
- Συναγερμός στο Παρίσι: Πολλαπλές απειλές για βόμβες – Εκκενώθηκαν κτίρια
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024


