Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιντέγε: «Απίστευτος ο Ένιγκ, είμαι ευτυχισμένος στον Άρη»

Ιντέγε: «Απίστευτος ο Ένιγκ, είμαι ευτυχισμένος στον Άρη»

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αποθέωσε τον Μίκαελ Ένινγκ ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στον Άρη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μπράουν Ιντέγε και… έσταξε μέλι για τον Μίκαελ Ένινγκ ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιντέγε:

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Eίναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση, να υπάρχει πόνος αλλά είμαι καλά. Είναι απόφαση του προπονητή, ότι απόφαση και να πάρει εμείς θα την στηρίξουμε, αν θέλει να παίξουμε οι ίδιοι έντεκα, θα παίξουμε οι ίδιοι έντεκα».

Για το πώς ο Ένινγκ παίρνει το 100% των παικτών του: «Με τη βοήθεια του θεού έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και τώρα κοιτάμε και τους επόμενους, είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας όσοι αγωνιζόμαστε».

Για τον Μίχαελ Ένινγκ: «Είναι απίστευτος, σέβεται όλους τους παίκτες και τον σέβομαι και εγώ απεριόριστα, είναι πάντα εκεί για εμάς, είναι ένας άνθρωπος που ξέρω ότι θα πάω να του μιλήσω αν έχω κάποιο πρόβλημα, στο τέλος θα μπορώ να γράψω ότι έπαιξα για αυτόν τον προπονητή και είμαι χαρούμενος που το έκανα».

Για την δική του απόδοση: «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, το ποδόσφαιρο με τράβηξε από πολλά προβλήματα που είχα στην πατρίδα μου. Αν νιώθω ότι μπορώ και θέλω να παίξω θα το κάνω, η θέλησή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το αν νιώθει πλέον ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άρη: «Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι στον Άρη, όλοι οι παίκτες είμαστε δεμένοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Άρη».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Εύχομαι να είμαι καλά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και θα δούμε πώς θα πάει».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι το τέλος της κανονικής διάρκειας, θέλουμε να τελειώσουμε θετικά, ίσως κάποιοι παίκτες να αισθάνονται ότι η αποστολή έχει ολοκληρωθεί, αλλά είμαστε ο Άρης και πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το δέσιμο που έχει με τον Λάρσον: «Είμαστε φίλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν υπάρχει χημεία εκτός του γηπέδου αυτό φαίνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Βρισκόμαστε πολύ καλά και στο γήπεδο και εκτός αυτού».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024