Φεύγουν τα εισιτήρια του ντέρμπι των «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα
Παρότι οι συνθήκες δεν ευνοούν, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει τίποτ' άλλο, παρά μόνο το ντέρμπι της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό.
Τι κι αν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναμένεται να προτείνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων, τι κι αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα αντιπροτείνει να γίνουν οι αγώνες δίχως φιλάθλους στην εξέδρα.
Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, φεύγουν με ταχύτερους ρυθμούς, απ’ ότι έφυγαν οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης από τη Χίο.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]


