Κώστας Βουτσάς: Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον γιο του
Ο μικρός Φοίβος ήταν η τεράστια αδυναμία του Κώστα Βουτσά
Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε επί δεκαετίες με συνέπεια και χιούμορ τον κινηματογράφο και το θέατρο, πέθανε σε ηλικία 88 ετών μετά από 19 ημέρες στην εντατική του «Αττικόν».
Στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε τη δική του μάχη, αλλά δυστυχώς τα ξημερώματα (26/2), στις 02:24, κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.
Αν και είχε αντιμετωπίσει ξανά προβλήματα υγείας, δεν είχε λείψει στιγμή από το σανίδι. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο έπαιζε στην παιδική παράσταση του θεάτρου Μπρόντγουέι, «Σταχτοπούτα».
Μπαμπάς για τέταρτη φορά
Τον Ιούλιο του 2016 ο Κώστας Βουτσάς έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μικρός Φοίβος ήταν η τεράστια αδυναμία του Κώστα Βουτσά και δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αλίκη Κατσαβού είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.
Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες πατέρα και γιου.
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς





