
Πανικός σε χωριό στην Ελβετία: Γιατί οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να το εκκενώσουν πλήρως
Να εγκαταλείψουν ίσως ζητήσει η κυβέρνηση σε κατοίκους ενός ελβετικού χωριού στους πρόποδες των Άλπεων.
Να εγκαταλείψουν ίσως ζητήσει η κυβέρνηση σε κατοίκους ενός ελβετικού χωριού στους πρόποδες των Άλπεων.
Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στο χωριό Mitholz, 35 μίλια νότια της Βέρνης, ο στρατός έχει βρει θαμμένα εκρηκτικά από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Λόγω των εκρηκτικών αυτών που είναι θαμμένα στην πλαγιά το 1947 είχε σημειωθεί μια ισχυρή έκρηξη που σκότωσε 9 πολίτες.
Τα επόμενα χρόνια ο κίνδυνος μιας ακόμα έκρηξης υποτιμήθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς ο κίνδυνος για μία ακόμη έκρηξη επανήλθε.
Οι αρχές λοιπόν του ελβετικού χωριού εξετάζουν το σενάριο της εγκατάλειψης του χωριού μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα εκρηκτικά από την περιοχή.το χωριό τους τουλάχιστον για μια δεκαετία
- Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία
- Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
- Ο χορός μπορεί να «νικήσει» το στρες;
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να καταλάβει τα πλοία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Αρκάς: Ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς


