O Nτελ Πιέρο θέλει τον Γκουαρδιόλα στην Γιουβέντους
Κάλεσμα προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εργαστεί στην Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο Αλεξάντερ Ντελ Πιέρο.
Μπορεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ωστόσο στην Αγγλία συνεχίζεται να αναπαράγεται το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον 49χρονο τεχνικό των Πολιτών.
Η Γηραιά Κυρία είναι διατεθειμένη να καταθέσει μια πλουσιοπάροχη πρόταση στον Καταλανό τεχνικό για να τον πείσει να γίνει κάτοικος Τορίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Αλεσάντερ Ντελ Πιέρο ρωτήθηκε στο Sky Sports για αυτό το ενδεχόμενο, με τον θρύλο των μπιανκονέρι να είναι κάτι παραπάνω από θετικός.
Παράλληλα, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο διετής αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από το Champions League μεγαλώνει τις πιθανότητες των Πρωταθλητών Ιταλίας να συνεργαστούν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.
«Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Γιούβε.Είναι μια καλή επιλογή για όλους τους συλλόγους για όσα έκανε στο παρελθόν και όσα κάνει τώρα.
Κέρδισε στην Γερμανία, στην Ισπανία και τώρα πιστεύω ότι αυτό που μένει είναι να τον δούμε στην Ιταλία και την Γαλλία»
Τέλος ο Ντελ Πιέρο σχολίασε ότι η τιμωρία της UEFA προς την Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να δώσει έξτρα κίνητρο στους Πρωταθλητές Αγγλίας. «Αν το χρησιμοποιήσουν ως κίνητρο, τότε θα ήταν καλή ενέργεια» σχολίασε σχετικά.
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες


