Αίσιο τέλος για το πλοίο που έπλεε ακυβέρνητο ανοιχτά της Αίγινας
Στον Πειραιά οδηγήθηκε το πλοίο που έπλεε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της Αίγινας.
Στο αγκυροβόλιο του Πειραιά οδηγήθηκε με ασφάλεια και με τη βοήθεια ρυμουλκού, το φορτηγό πλοίο, που με πλήρωμα 13 αλλοδαπούς, παράμενε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Αίγινας, λόγω μηχανικής βλάβης.
Το πλοίο είναι άφορτο και είχε αναχωρήσει από τη θαλάσσια περιοχή της Δραπετσώνας με προορισμό την Ιταλία. Στο πλοίο απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός είχε σημάνει στο Λιμενικό το μεσημέρι της Παρασκευής για το ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, φορτηγό πλοίο με 13 αλλοδαπούς μέλη πληρώματος.
Το πλοίο ήταν άφορτο και είχε αναχωρήσει από τη θαλάσσια περιοχή της Δραπετσώνας με προορισμό την Ιταλία.
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του
- Τέμπη: Οργή των συγγενών για το χάος – Ασφυξία και καταγγελίες για την αίθουσα των 1,6 εκατ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online





