Ο Παρθένος όταν κάνει κρεβάτι
Έχει εξαιρετική σχέση με το ερωτικό κρεβάτι
Παρθένος και κρεβάτι
Του αρέσει να κάνει αρκετά «πικάντικο» ερωτικό κρεβάτι. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σεξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι παν για τη σεξουαλική ζωή του Παρθένου.
Θέλει το ταίρι του να έχει βγει πριν λίγο από το μπάνιο και να μυρίζει υπέροχα. Δεν του αρέσει να παρεκκλίνει από τις κλασικές σεξουαλικές στάσεις και δύσκολα αλλάζει τις αγαπημένες του ερωτικές συνήθειες.
Όταν κάνει σεξ θέλει να είναι ποιοτικό και να έχει αρκετή ένταση. Θέλει να μη βαριέται ο σύντροφός του και τον ερεθίζει όταν τον βλέπει να ερεθίζεται. Του αρέσει να δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και αν κάτι δεν του αρέσει, δε διστάζει να αφήσει στη μέση ό,τι έχει ξεκινήσει, να ντυθεί και να αφήσει το ταίρι του στα κρύα του λουτρού!
Και αν θέλεις να ξεσηκώσεις σεξουαλικά έναν Παρθένο και να τον «εξιτάρεις» αρκεί μόνο να παίξετε το… γιατρό και τη νοσοκόμα που είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που τον φτιάχνει πολύ!
Sex
Ερεθίζεται πολύ εύκολα. Δεν είναι και κάποια ιδιαίτερη πρόκληση αν θες να τον κάνεις να σε θέλει. Δυσκολεύεται να αφεθεί στις σεξουαλικές του ορμές και για να αφήσει στην άκρη τη λογική του θα πρέπει στο κρεβάτι να τηρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις.
Θέλει το κρεβάτι που θα κάνει σεξ να είναι πεντακάθαρο. Με κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, έξυπνο χιούμορ και ένας ερωτικός σύντροφος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Δεν είναι ο εραστής ή η ερωμένη που θα εκτονώσει τις σεξουαλικές του/της ορμές για μία βραδιά και μόνο.
Προτιμά να έχει έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο. Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο σεξ, όμως οι προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις του εξασφαλίζουν 100% αύξηση της ερωτικής λίμπιντο! Μην παραξενευτείς αν μετά από μία ερωτική βραδιά σου γυρίσει την πλάτη και κοιμηθεί. Μετά από ένα καλό «κρεβάτι» ακολουθεί πάντα ένας ανανεωτικός ύπνος, γιατί ο ρομαντισμός δεν είναι και το ατού του !
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
