Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Επιβάτης ισχυρίστηκε ότι έχει εκρηκτικά
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας έκανε αεροπλάνο της ρωσικήw εταιρίας S7 όταν μια επιβάτης στάθηκε στον διάδρομο του αεροσκάφους και είπε ότι έφερε εκρηκτικό μηχανισμό.
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας έκανε αεροπλάνο της ρωσικήw εταιρίας S7 όταν μια επιβάτης στάθηκε στον διάδρομο του αεροσκάφους και είπε ότι έφερε εκρηκτικό μηχανισμό.
Η εταιρία ανέφερε πως το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, μακριά από τα άλλα αεροπλάνα, και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου έσπευσαν στο σημείο. Δεν έδωσε άλλες πληροφορίες.
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS δεν βρέθηκαν εκρηκτικά πάνω στη γυναίκα που απειλούσε να ανατιναχθεί μέσα στο αεροσκάφος ρωσικής εταιρίας.
Η γυναίκα, η οποία προκάλεσε την αναστάτωση, τέθηκε αμέσως υπό κράτηση.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου






