«Ανώτατος Αρχων» : Θα αλλάξει τίτλο ο Βλαντιμίρ Πούτιν;
Δεν σχολιάζει επισήμως το Κρεμλίνο
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει καμία θέση όσον αφορά στην πρόταση να μετονομασθεί το αξίωμα του αρχηγού κράτους και να αντικατασταθεί με τον όρο «ανώτατος άρχων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας μια σχετική πρόταση που έγινε πρόσφατα.
«Προς το παρόν όλα αυτά λέγονται στο πλαίσιο της συζήτησης, είναι μια νέα πρόταση. Ο πρόεδρος Πούτιν δεν σκέφτεται κάτι σε σχέση με αυτό», δήλωσε ο Πεσκόφ.
«Κατά την διάρκεια της συζήτησης, και ενώ εργάζεται η επιτροπή (η επιτροπή εργασίας που ασχολείται με τις τροπολογίες που πρότεινε για το Σύνταγμα ο πρόεδρος Πούτιν-σ.σ.) φθάνουν πολλές προτάσεις και σ’ αυτό συνίσταται βασικά και ο σκοπός της συζήτησης, να συγκεντρωθούν απόψεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
