Ρουμανία : Οκτώ νεκροί από γρίπη
Ο αριθμός των θανάτων από τη γρίπη Η1Ν1 στη Ρουμανία έφτασε τους οκτώ, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιτήρησης και Ελέγχου των Μεταδοτικών Ασθενειών .
Ο αριθμός των θανάτων από τη γρίπη Η1Ν1 στη Ρουμανία έφτασε τους οκτώ, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιτήρησης και Ελέγχου των Μεταδοτικών Ασθενειών στο Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρουμανίας και μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τα δύο τελευταία θύματα της γρίπης ήταν μία γυναίκα ηλικίας 65 ετών με ιστορικό παθήσεων και ένας άνδρας ηλικίας 46 ετών.
Τα δύο τελευταία θύματα ήταν επιβεβαιωμένα κρούσματα της γρίπης Η1Ν1 και κατοικούσαν σε περιοχές της περιφέρειας Πράχοβα.
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος που λήστευαν βενζινάδικα και μίνι μάρκετ – Ελεύθερο με όρους το μοντέλο
- Ταΰγετος: Πώς συνέβη το ατύχημα – «Είμαστε τυχεροί» λέει ένας από τους ορειβάτες που τραυματίστηκε
- Μεντιλίμπαρ: «Να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη» – Τι είπε για τον Ελ Κααμπί (vid)
- Όταν μια υπερδύναμη γερνά: Ιστορικό χαμηλό γεννήσεων και τέταρτη χρονιά μείωσης πληθυσμού στην Κίνα
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»




