Ο Φιορίν Ντουρμισάι επιλέχτηκε απο τον Μίχαελ Ένινγκ για να καλύψει το κενό που δημιούργησε στην κορυφή της επίθεσης του Άρη η απουσία του τραυματία Μπράουν Ιντέγε στη σημερινή (5.15 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.
Ο Σόουζα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ στο αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Μπα και Σάσα είναι στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Λάρσον πίσω από τον Ντουρμισάι.
Στον πάγκο για τους κίτρινους βρίσκονται οι: Έμαν, Ντιγκινί, Μανσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Μπακούτσης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)