Θεσσαλονίκη : Πενήντα μία συλλήψεις για ναρκωτικά την τελευταία εβδομάδα
Πενήντα ένα άτομα που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη κατά την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων και στοχευμένων ελέγχων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες
Πενήντα ένα άτομα που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων και στοχευμένων ελέγχων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες.
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Όπως ενημερώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εντατικοποιεί τις δράσεις της με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Γιατί ένας δισεκατομμυριούχος CEO πιστεύει πως η Gen Z σκέφτεται ήδη την συνταξιοδότηση;
- Με Ελ Κααμπί το Μαρόκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (pic)
- Συντάξεις: Νωρίτερα η καταβολή του μηνός Ιανουαρίου
- Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες – «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»
- Ιστορική τιμωρία στο παγκόσμιο τένις για στημένους αγώνες!
- Φοινικούντα: «Ο ανιψιός μετέφερε τον εκτελεστή» – Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για ανιψιό και επιχειρηματία




