Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Νεκροί δύο εκπαιδευτικοι που επέστρεφαν από τις δουλειές τους
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας, από εκτροπή οχήματος στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινιών.
Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο εκπαιδευτικούς στην Πάτρα οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας, από εκτροπή οχήματος στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινιών.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βγει εκτός της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Πάτρα.
Και οι δύο νεκροί του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος είναι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καθηγητές από την Πάτρα.
Σημειώνεται ωστόσο, ότι οι συνεπιβάτες τους, οι οποίοι έχουν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας, δε φαίνεται να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.
- Ελβετία: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 16 σοροί από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά
- «Absolute Resolve»: Η επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα – Πώς συνέλαβαν τον Μαδούρο
- Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βίντεο και κρίσιμες μαρτυρίες για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου
- New York Times: Μπορούν οι ΗΠΑ να «διοικήσουν» νόμιμα τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη του Μαδούρο;
- «Τρελάθηκε» ο Ιτούδης και… χίμηξε στους διαιτητές (vid)
- Τάιλορ Τσέις: Από τo Nickelodeon στους δρόμους της Καλιφόρνιας – Η κατάρρευση ενός παιδικού ειδώλου



