Σοβαρό τροχαίο ατύχημα μετά από καταδίωξη, σημειώθηκε τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το Grtimes, ένας διακινητής μεταναστών ανέπτυξε ταχύτητα όταν διαπίστωσε ότι τον καταδιώκουν.
Στο αυτοκίνητό του μετέφερε πάνω από 10 μετανάστες και προκειμένου να ξεφύγει ανέπτυξε ταχύτητα πάνω από 150 χλμ την ώρα.
Στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Ψαρών στην Σταυρούπολη, συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάποιοι επιβάτες.
Σύμφωνα με το thestival, ο 28χρονος οδηγός του άλλου ΙΧ μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματίας στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του να έχει κοπεί στα δύο!
Γλίτωσε τα χειρότερα από το τροχαίο, το οποίο σύμφωνα με την ιστοσελίδα, συνέβη καθώς ο διακινητής παραβίασε το κόκκινο, τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα, καθώς ήταν σε εξέλιξη η καταδίωξή του.
Ο διακινητής συνελήφθη, ενώ μαζί με τους 10 μετανάστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).