
Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ανουάρ
Ο Ανουάρ Τουχαμί έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της της Κυριακής για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Ανουάρ Τουχαμί. Ο ο ποδοσφαιριστής έφτασε στις 9:30 το βράδυ με πτήση από την Ισπανία.
Ο Μαροκινός αμυντικός χαφ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Ο Ανουάρ έχει συμφωνήσει για τον εξάμηνο δανεισμό του, όμως θα έχει και μία κουβέντα με τον Γιώργο Δώνη για το ρόλο του και το χρόνο που περιμένει να βρει στο τριφύλλι.
Ο Ανουάρ είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού από τον Ιανουάριο και προορίζεται για να συμπληρώσει τη μεσαία γραμμή και να ξεκουράσει τους Χρήστο δώνη και Δημήτρη Κουρμπέλη.
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων

