Ολυμπιακός : Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει στην Καλαμάτα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές
Την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας στρέφει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει σήμερα (8/1, 15:00) στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα για τους «16» του θεσμού.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη διοργάνωση και να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση χωρίς προβλήματα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, καθώς θέλει να ξεκουράσει παίκτες που έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στη σεζόν.
Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Αλέν, Σισέ, Γκασπάρ, Κούτρης, Ξενιτίδης, Μπενζιά και Λοβέρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει μαζί του στην αποστολή και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει, ανάλογα φυσικά με την εξέλιξη του αγώνα.
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026



