Ξανά για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ!
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να προχωρήσει την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ δεν τα βρήκε με την Τζένοα και έμεινε στην Χάμαρμπι.
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν από τους παίκτες που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των άκρων της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, από το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα.
Ο Σουηδός εξτρέμ που έβγαλε μάτια με τη Χάμαρμπι βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, όμως η υπόθεση «μπλόκαρε» για την Ένωση μετά την εμπλοκή της Τζένοα στην υπόθεση.
Ωστόσο, το θέμα της μεταγραφής του Τάνκοβιτς στη Γένοβα δεν προχώρησε και η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησής του.
Ο Ίλια Ίβιτς έχει επαφές προσπαθώντας να κερδίσει την υπογραφή του 24χρονου εξτρέμ, το συμβόλαιο του οποίου με την Χάμαρμπι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Να θυμίσουμε πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας και τρεις φορές με την Ανδρών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νόρκεπινγκ και στη συνέχεια πήγε στη Φούλαμ.
Το 2014 μετακόμισε στην Άλκμααρ όπου έμεινε τρία χρόνια. Από το 2017 παίζει στην Χάμαρμπι. Φέτος είχε σε 28 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ.
Η υπόθεση δεν δείχνει απλή όμως σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ την προσπαθεί, μιας και ο Τάνκοβιτς είναι ένας παίκτης ικανός να κάνει τη διαφορά για τον Δικέφαλο, με χαρακτηριστικά που απουσιάζουν από το ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.
- Συνταγή: Μοσχαρίσια σουβλάκια με λαχανικά
- Έως τις 6 το πρωί τις Παρασκευής η απεργία των οδηγών ταξί – Πορεία με τα οχήματά τους στο αεροδρόμιο σήμερα
- Καλιφόρνια: Αγνοούνται δέκα σκιέρ που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Κάν’ το σαν pro: Τρία μαθήματα πειθαρχίας από τους αθλητές
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ την Τετάρτη
- Μη μισθωτοί: Έρχονται τα ραβασάκια αυξημένων εισφορών
