Δεμένα κρατά ο «Ηφαιστίων» τα πλοία – Διακοπές ρεύματος και προβλήματα σε αρκετές περιοχές
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Ο «Ηφαιστίων» εκτός από τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα και το οδικό δίκτυο προκάλεσε διακοπες ρεύματος σε αρκετές περιοχές.
Δεμένα κρατά τα πλοία στα λιμάνια ο «Ηφαιστίων». Η κακοκαιρία εκτός από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει σε ακτοπλοΐα και οδικό δίκτυο, έφερε διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές, προκάλεσε πλημμύρες στο Λασίθι, ενώ στην Εύβοια ολόκληρο χωριό αποκλείστηκε από τα χιόνια.
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.
Στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με τα συμβατικά πλοία.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από αργά το απόγευμα.
Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές
Ο«Ηφαιστίων» έφερε και διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές, με τα συνεργεία της ΔΕΗ, να είναι επί ποδός προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στο δίκτυο. Κάτω Σούλι, Πεντέλη (Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονα) και Ιπποκράτειος Πολιτεία στην Αττική, Θήβα, Αντικύθηρα, Κύθνος, Λέσβος, είναι κάποιες από τις περιοχές με πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.
Χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ έμειναν οι κάτοικοι στη Σέττα του δήμου Ερέτριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το χιόνι στον χωριό της Ευβοίας έχει φθάνει το ένα μέτρο, ενώ εξακολουθεί να χιονίζει.
Πλημμύρισε από τις συνεχείς βροχοπτώσεις το Λασίθι
Φωτογραφία αρχείου
Πλημμυρισμένο είναι τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος του κάμπου στο Οροπέδιο του Λασιθίου, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και του χιονόνερου αλλά και της μεγάλης ποσότητας νερού που δημιουργήθηκε όταν έλιωσαν τα χιόνια που έπεσαν στην περιοχή.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος, Γιαννης Στεφανάκης, η ποσότητα του νερού μέσα στον κάμπο είναι πολύ μεγαλύτερη από πέρυσι και επιβάλεται η αποφυγή οποιασδήποτε μετακίνησης μέσα στον κάμπο.
«Είναι ασύλληπτες οι ποσότητες νερού μέσα στον κάμπο. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να επιχειρήσει κάποιος να φτάσει σε κάποιο σημείο μέσα στα πλημμυρισμένα τμήματα και γι’ αυτό ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση προς τις καλλιέργειές του», ανέφερε ο κ. Στεφανάκης.
- Η Μπέτις αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League – Το μονοπάτι μέχρι και τον τελικό
- Βόρεια Κορέα: Τι αποκάλυψε το τελευταίο συνέδριο για τα σχέδια διαδοχής του Κιμ Γιονγκ Ουν
- Πορτελάτα και Μισοφόρια: Μια έκθεση ξεδιπλώνοντας τα γυναικεία εσώρουχα της φορεσιάς της Πάρου
- Χωρίς απαντήσεις η ιατροδικαστική για το ακέφαλο πτώμα στη Χαλκιδική – Πιθανόν ανήκει σε γυναίκα
- Αυτή είναι η «μεσίτρια» που φέρεται να οδήγησε στην αυτοκτονία τον Σπύρο Καλλέργη
- Αλυσίδα fast food χρησιμοποιεί ΑΙ για να παρακολουθεί πόσο «φιλικοί» είναι οι υπάλληλοι

