Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Εκτακτη προσγείωση αεροπλάνου
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όταν αεροπλάνο ζήτησε εκτάκτως άδεια για προσγείωση.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όταν αεροπλάνο ζήτησε εκτάκτως άδεια για προσγείωση.
Συγκεκριμένα, αεροπλάνο της Olympic Air που εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» προς τη Σάμο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από εκπρόσωπο της Fraport το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 11.05 το πρωί, ενώ 40 λεπτά λεπτά αργότερα ο κυβερνήτης του ζήτησε να διακοπεί η πτήση και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Το αεροπλάνο επέστρεψε και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Οι επιβάτες του αεροσκάφους θα μεταβούν στη Σάμο με πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις 13.50.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνήτης ζήτησε τη διακοπή της πτήσης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που συνάντησε στη διαδρομή του.
- Γερεμέγεφ κι επίσημα στον ΠΑΟΚ – Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (vid)
- Με επίθεση στους αγρότες και «κοινωνικό αυτοματισμό» το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μητσοτάκη
- Πρώτη πανσέληνος 2026: Πότε έρχεται το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Αλέξης Τσίπρας: Καλή Χρονιά με φόντο την «Ιθάκη»
- Σέρρες: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση του πυροσβέστη – Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οι ευχές της για το νέο έτος (vid)


