
Λαοθάλασσα στις τελετές μνήμης για τον Σουλεϊμανί
Μαυροφορεμένο πλήθος έχει συγκεντρωθεί στην πόλη Αβάζ του Ιράν για τις τελετές μνήμης για τον Ιρανό υποστράτηγο, Κασέμ Σουλεϊμανί,
Μαυροφορεμένο πλήθος έχει συγκεντρωθεί στην πόλη Αβάζ του Ιράν για τις τελετές μνήμης για τον Ιρανό υποστράτηγο, Κασέμ Σουλεϊμανί,
Η σορός του Σουλεϊμανί μεταφέρθηκε αεροπορικώς, νωρίς το πρωί της Κυριακής, στην πόλη Αβάζ του νοτιοδυτικού Ιράν, όπου άρχισαν οι τελετές μνήμης.
Οι τελετές αυτές θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις του Ιράν, όπου έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος μετά τη δολοφονία του Σουλεϊμανί και άλλων αξιωματούχων από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις στη Βαγδάτη.
Σύμφωνα με το BBC, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους θρηνούσαν κλαίγοντας και χτυπώντας το στήθος τους, ενώ δεν έλειπαν μηνύματα όπως το «Θάνατος στην Αμερική».
Το πρακτορείο Irib μετέδωσε εικόνες από το φέρετρο του Σουλεϊμανί, καλυμμένο με μια ιρανική σημαία, καθώς το έβγαζαν από το αεροπλάνο σήμερα τα ξημερώματα, πριν μεταφερθεί στην Αβάζ.
Το κανάλι έδειξε το πλήθος που συγκεντρωνόταν στην κεντρική πλατεία Μολάβι, κρατώντας σημαίες και πορτραίτα του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gvx9lWx3N_A&feature=emb_logo
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI




