Δολοφονία Σουλεϊμανί : Έκτακτη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ
Οι εξελίξεις στο Ιράκ, μετά τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί, αναμένεται να συζητηθούν στην συνεδρίαση των πρεσβευτών του ΝΑΤΟ.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συγκάλεσε κατεπείγουσα σύγκληση της συμμαχίας για αύριο Δευτέρα, λόγω της κλιμακούμενης έντασης στη Μέση Ανατολή.
Η συνεδρίαση, σε επίπεδο πρεσβευτών, θα έχει ως αντικείμενο την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Ιράκ μετά τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ από τις Βρυξέλλες.
Οι πρεσβευτές της Συμμαχίας συνήθως συνεδριάζουν μία φορά την εβδομάδα ενώ οι υπουργοί Άμυνας των χωρών μελών συναντιούνται δύο φορές τον χρόνο.
Η αυριανή συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00, τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας).
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup, του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
- Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά» – Νέες μαρτυρίες για τη σύζυγο του θύματος
- Τι θα συμβεί όταν ο Ήλιος πεθάνει; Μαγευτική εικόνα του James Webb δείχνει την απάντηση
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους




